HumaCuba
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
2012
 

Uitleg bij foto 1:
Tijdens mijn laatste bezoek aan Cuba werd gevraagd om langs te gaan bij een 5 jarige jongentje die in een vreselijk slecht buurt woont , daar aan gekomen ben ik eerst geschrokken van het huis heb hier gewoon weg geen woorden voor in huis kroop rydell op handen en knieën door het huisje over de beton , hij was door zuurstof te kort bij de geboorte gedeeltelijk verlamd geraakt , ik had meegebracht een kinderrolstoel en buiten op de weg hebben we gezien dat deze iets te groot nog voor hem was maar dat hij al wel kon rijden !! ik zal hem een tijdje blijven volgen dus een volgende keer bij hem thuis langs gaan om te zien hoe het met hem gaat .

Uitleg bij foto 2:
Op straat kom ik een man tegen in een scootmobiel van humacuba dit is makkelijk vast te stellen want 99 procent wat rond rijd zijn onze donaties , deze man had zijn scootmobiel voorzien van ijzeren ombouw dit om geen beschadigingen op te lopen aan zijn autotje zoals hij zelf zegt ?? pracht gemaakt en zeer blij man gesproken blijft mooi om te zien!!

Uitleg bij foto 3:
Weer een scooter van onze donateurs op de straat in cuba ,het leven van deze man  draait 180 graden om , mobiel zijn in een land als dit is zo belangrijk want het leven speelt zich af op straat, wil je eten hebben zal je er zelf op uit moeten en als je iets wil verdienen net zo. We hebben snel een foto genomen want hij was op weg naar het ziekenhuis ! mensen helpen mensen is hier weer op zijn plaats .

 
     
 
terug naar de Projectkeuzepagina
 
 
   
  word donateur...
Zoekt u ook een website?